Γερμανία

Πρόταση της Σάλκε στη Γουέστ Χαμ και για Λούκας

Πρόταση στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ ως δανεικού με οψιόν αγοράς έχει καταθέσει η Σάλκε, που είναι διατεθειμένη να πληρώσει και ενοίκιο για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Έτοιμη για την τρίτη της χειμερινή μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Σάλκε μετά τους Ράμπι Ματόντο και Τζέφρι Μπρούμα, καθώς σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει καταθέσει πρόταση στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021…

Συγκεκριμένα, οι «κένιγκσμπλαου» θέλουν τον Ισπανό άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, οι διοικούντες την Σάλκε είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του Πέρεθ που είναι περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ στα «σφυριά» ως «ενοίκιο»!

Ο 30χρονος στράικερ εντάχθηκε στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι, έναντι 4,4 εκατομμυρίων ευρώ από την Άρσεναλ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Σε 10 ματς πρωταθλήματος, δεν έβγαλε ποτέ όλο το 90λεπτο, ενώ σε 369 λεπτά έχει πετύχει δύο τέρματα.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x