Europa League

Προτάσοφ: «Φαβορί η Ντιναμό, αλλά σε καλή κατάσταση η ΑΕΚ και δεν θα ’ναι εύκολο»

Τα «φώτα» του στους συμπατριώτες του έδωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ για τους αγώνες της Ντιναμό Κιέβου με την ΑΕΚ.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ γνωρίζει καλά την ΑΕΚ έχοντας θητεύσει ως παίκτης και προπονητής στην Ελλάδα και περιμένει δύσκολο έργο για τη Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League.

«Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό τα λέει όλα. Η ομάδα έχει καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Προπονητής της είναι ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ, συνεπώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου. Εγώ θα συμβούλευα να μην υπάρχει ευφορία μετά την κλήρωση αυτή. Το πρώτο ματς στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολο. Πάντως θεωρώ φαβορί τη Ντιναμό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί εκείνη μετά τη χειμερινή διακοπή. Το θετικό είναι πως απέφυγε κάποια ομάδα που δεν θα είχε ρεαλιστικές πιθανότητες να αποκλείσει. Πιστεύω πως η Ντιναμό έχει καλές πιθανότητες να περάσει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την προετοιμασία που θα γίνει στη διακοπή», ανέφερε ο άλλοτε σπουδαίος φορ του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων.

«Η Ντιναμό θέλει χρόνο. Σίγουρα έχει δυνατότητες, διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, αλλά χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια μαζί και εμπειρία. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να μην γκρινιάζει όταν δεν έρχονται πάντα τα αποτελέσματα που θέλει», πρόσθεσε ο 53χρονος πλέον τεχνικός, που αυτή την περίοδο δεν έχει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x