Ελλάδα

Προτάθηκε ο Μάγκο στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, με τον διεθνή Βενεζουελάνο, Λουίς Μάγκο να έχει προταθεί στην «Ένωση» με τις ευλογίες του Βάργκας.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας στόπερ από την ΑΕΚ, αφού ο Μιγκέλ Καρντόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετά το φιλικό με τη Λαμία.

Ήδη στην «Ένωση» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, με τις περισσότερες εξ αυτών να προέρχονται από την αγορά της Ιβηρικής την οποία γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας.

Βέβαια, υπάρχουν και ονόματα από άλλες αγορές που έχουν προταθεί στους «κιτρινόμαυρους», όπως αυτό του διεθνούς Βενεζουελάνου στόπερ, Λουίς Μάγκο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Ο παίκτης, που είναι γεννημένος το 1994 και συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, ανήκει στην Παλεστίνο της Χιλής, αλλά είναι υπό παραχώρηση, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το 2020.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε, ότι προτάθηκε στην ΑΕΚ μέσω του συμπατριώτη του, Ρόναλντ Βάργκας που τον ξέρει καλά και φυσικά γνωρίζει και ανθρώπους στην «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x