Ιταλία

Προτάθηκε στη Γιουβέντους ο Κέιλορ Νάβας

Την πρόθεση της Γιουβέντους να κινηθεί για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο αποκαλύπτουν ιταλικά Μέσα.

Ο Κέιλορ Νάβας φαίνεται πως έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Τιμπό Κουρτουά, με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα να έχει παρακολουθήσει τα 10 τελευταία παιχνίδια της «βασίλισσας» από τον πάγκο.

Σύμφωνα με την ιταλική «Corriere di Torino», ο 31χρονος τερματοφύλακας προτάθηκε στην Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να βλέπουν με «θετικό μάτι» μια ενδεχόμενη απόκτησή του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Eιδικά μετά την έντονη κριτική που δέχεται ο τωρινός βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Βόιτσεχ Σέζνι, μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα της «γηραιάς κυρίας» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένα ιταλικά σενάρια έχουν λογική και μένει να φανεί αν θα αποδειχθούν τελικά αληθή και αν ο Κέιλορ Νάβας θα μετακομίσει στο Τορίνο για να συναντήσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μαζί με τον οποίο συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x