Stoiximan Super League

Προτάθηκε στον Άρη ο Βέλλιος

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά είναι ο Άρης και στη λίστα είναι ο Απόστολος Βέλλιος, που προτάθηκε στους Θεσσαλονικείς.

Συνέχεια στις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, που έχουν αρχίσει από το περσινό καλοκαίρι όταν επιβεβαιώθηκε και η άνοδός του στη Super League, θέλει να δώσει ο Άρης, πόσω μάλλον από τη στιγμή που έχει μπροστά του την πρόκληση των προκριματικών του Europa League.

Μία από τις πιο σημαντικές ανάγκες που έχει διαπιστωθεί από διοίκηση και τεχνική ηγεσία για το ρόστερ της επόμενης σεζόν είναι στην κορυφή της επίθεσης και στο πλαίσιο αυτό έχει προταθεί (μεταξύ άλλων) και ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο δεν υπολογίζεται και για αυτό τον λόγο στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπέβερεν, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές και σκοράροντας 4 τέρματα.

Προς το παρόν, από πλευράς Άρη, δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση προς την κατεύθυνση του παίκτη, που ακόμα έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, αλλά η περίπτωσή του δεν «καίγεται», παρά το γεγονός ότι και τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x