Stoiximan Super League

Πρότεινε Τσαούση στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Τον Μάριο Τσαούση που αγωνίζεται στην Κ19 της ομάδας πρότεινε ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον από τους Περιστεριώτες.

Μπορεί στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο να βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες τα ονόματα των Δημήτρη Γιαννούλη και Αμρ Ουάρντα, ώστε να ακολουθήσουν τα αντίθετα δρομολόγια, ωστόσο δεν έπεσαν μόνο αυτοί οι παίκτες στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, από πλευράς Δικεφάλου, προτάθηκε ο νεαρός αριστερός μπακ, Μάριος Τσαούσης που αγωνίζεται στην Κ19 της ομάδας και αποτελεί ένα πολύ δυνατό project για τους Θεσσαλονικείς. Από τον ΠΑΟΚ σκέφτηκαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να υπάρξει αλματώδη πρόοδο στην περίπτωσή του, ήταν να δοθεί στον Ατρόμητο, αφού οι «κυανόλευκοι» είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε ανάλογη περίπτωση.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν ενδιαφέρεται για μια τέτοια είδους περίπτωση. Οι Περιστεριώτες ενδιαφέρονται μόνο για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ τους, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν και όχι για τέτοιου είδους περίπτωση όπως αυτή που τους προτάθηκε.

Άλλωστε, όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές εντός Ατρόμητου, «έχουμε δικούς 19χρονους για να προωθήσουμε» και πόσω μάλλον σε μια περίοδο που ο Αλέξανδρος Κατράνης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει ο Γιαννούλης.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x