Stoiximan Super League

Προτεραιότητα η επίθεση στον Παναθηναϊκό

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής έχει σε πρώτο πλάνο ο Παναθηναϊκός, ώστε να δημιουργήσει πιο δυνατό σύνολο από το φετινό για τη νέα περίοδο.

Τα πλάνα τους για την ενίσχυση στον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου καταστρώνουν Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας.

Προτεραιότητά τους είναι η ενίσχυση της γραμμής κρούσης, τόσο στο κέντρο της επίθεσης όσο και στα εξτρέμ. Βέβαια, αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση και στις τρεις γραμμές, με δεδομένα τα κενά που δημιουργήθηκαν φέτος από τον περιορισμό στις μεταγραφές.

Όσον αφορά τους παίκτες που ήδη υπάρχουν, πρόταση αποχώρησης θα γίνει στους Μουνιέ και Άλτμαν, με την εξέλιξη να επηρεάζει και το περιθώριο που υπάρχει για προσθήκες.

Αν όλα πάνε καλά, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον τρεις ακραίους και έναν φορ, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση στόπερ και κεντρικών χαφ, με τον αριθμό τους να εξαρτάται και από το αν θα πωληθεί ο Κουρμπέλης.

Όσο για τους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, θεωρείται δεδομένο πως θα περάσουν από νέες… εξετάσεις στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, υπό αξιολόγηση βρίσκονται οι Αρμενάκας, Στάικος, Παντελάκης, Καμπετσής και Βέργος.

Από αυτούς ο Αρμενάκας θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει, αφού δεν έδειξε ότι μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των «πράσινων» σε υψηλό επίπεδο, ενώ ο Στάικος αναμένεται να δοθεί δανεικός. Για τους υπόλοιπους τρεις ακόμα υπάρχει προβληματισμός χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κανονικά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου αναμένεται να βρίσκονται οι Αποστολάκης και Θεοχάρης, ως εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x