Αγγλία

«Προτεραιότητα του Πογκμπά είναι η μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Η «Sun» αποκαλύπτει ότι η πρόθεση του παίκτη είναι να είναι με τον φίλο του, Ζινεντίν Ζιντάν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να τον ανανεώσει.

«Η προτεραιότητα του Πογκμπά είναι να εγκαταλείψει την Γιουνάιτεντ και να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι με τον φίλο του Ζιντάν».

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Sun», που προσθέτει ότι η «Κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να τον ανανεώσουν, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2021. Ο Γάλλος άσος, πάντως, φέρεται να θέλει να αλλάξει τον αέρα του, ενώ η σχέση του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, με την ομάδα είναι στα χειρότερά της.

Η «Sun» υποστηρίζει, ότι πληροφορίες από τα ανώτερα κλιμάκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λένε, ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, θεωρούσαν πως είναι καλύτερο να επιδιωχθεί η πώλησή του για 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 110 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για ένα ποσό παρόμοιο με αυτό που κατέβαλε για να τον αποκτήσει.

Το πρόβλημα είναι ότι η κρίση έχει υποτιμήσει τον παίκτη, όπως και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μόνο σε οκτώ παιχνίδια αυτή τη σεζόν, λόγω των συχνών τραυματισμών του στον αστράγαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x