Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην άσος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο «sportmagazine.levif.be»

«Έστω και αν είμαι 35 ετών, βρίσκομαι σε μια περίοδο της καριέρας μου, όπου είμαι πολύ δυνατός. Δεν έχω τα ίδια πόδια όπως στα 25 μου, αλλά παίζω με την εμπειρία και στην Ιταλία το αντιλαμβάνονται», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε.

«Όσο μεγαλώνεις, ηρεμείς και δεν ζεις 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για το ποδόσφαιρο. Δεν πας διακοπές όποτε θέλεις, δεν τρως ό,τι θέλεις. Απολαμβάνω όμως περισσότερο τη ζωή. Πίνω ένα ποτήρι κρασί, πηγαίνω σε εστιατόρια πιο συχνά, διαχειρίζομαι καλύτερα τον ύπνο μου, έχω λιγότερο στρες. Όμως, πρέπει να πω ότι δουλεύω δυο φορές περισσότερο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα.

Ο φόρτος εργασίας εδώ είναι πολύ πιο σημαντικός, ο σύλλογος δίνει μεγάλη ελευθερία στους παίκτες του, έχουμε τα πάντα στη διάθεσή μας, αλλά δεν είναι όπως στο Βέλγιο, όπου είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις συνεδρίες κρυοθεραπείας και όχι μόνο
».

Καταλήγοντας, ο Προτό αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα στημένα ματς στο Βέλγιο: «Με εκπλήσσει, διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφθορά στο Βέλγιο. Ελπίζω ότι οι διαιτητές που είναι εμπλεκόμενοι, να είναι αθώοι. Θα με εξέπληττε αν ήταν μπλεγμένοι σε ένα τέτοιο σκάνδαλο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ