Champions League

Προτό: «Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας»

Περήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Γιουβέντους με 2-0, δήλωσε ο Σίλβιο Προτό.

Ικανοποιημένος αλλά και περήφανος από την εικόνα αυτού αλλά και των συμπαικτών του δήλωσε ο Σίλβιο Προτό λίγο μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» από την Γιουβέντους με 2-0.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν για την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους και πως το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να έχει διδακτικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την ήττα από την Γιουβέντους:
«Σήμερα παίξαμε με καρδιά και πραγματοποιήσαμε μια αρκετά καλή εμφάνιση, είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε με καρδιά, να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάτι εδώ. Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου επειδή έδωσαν τα πάντα. Είμαι περήφανος για αυτούς. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε απόψε. Παλέψαμε για τον Ολυμπιακό και για τους φιλάθλους μας. Βγήκαμε από το γήπεδο γνωρίζοντας πως τα έχουμε δώσει όλα. Όταν χάνεις δεν είσαι ικανοποιημένος όμως σήμερα τα δώσαμε όλα για την ομάδα.

Το πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό, ο προπονητής μας είπε από τα αποδυτήρια ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε μια τεράστια ομάδα, μια από τις κορυφαίες του κόσμου, αλλά θέλει να τα δώσουμε όλα, έτσι ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Σήμερα ζήσαμε το παιχνίδι, παίξαμε με ψυχή, τα δώσαμε όλα και έτσι είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου παρότι δεν καταφέραμε να αποφύγουμε την ήττα».


Για το τι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες:
«Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από το Champions League. Στην Ελλάδα σε κάθε ματς είμαστε φαβορί. Είμαστε δυσαρεστημένοι από την ήττα από την ΑΕΚ, γιατί κερδίζαμε με 2-0. Σε τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό το πρώτο που κοιτάς είναι η άμυνα. Μπορεί να χάσαμε με 2-0 όμως ξέρουμε ότι δώσαμε ότι είχαμε κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα. Πρέπει να μάθουμε από την σημερινή εμπειρία. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μπορεί να κάνεις ένα καλό παιχνίδι και να το χάσεις, και μπορεί σε ένα ματς να μην παίξεις καλά και να κερδίσεις 1 ή ακόμα και 3 πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x