Stoiximan Super League

Προχωρά η αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ - Κι άλλες μετοχές στον Μπούση

Στο τελευταίο στάδιο έχει περάσει η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ! Τόσο ο βασικός μέτοχος, Αντίπας Σηφάκης, όσο και άλλοι με μικρότερα μερίδια τα παραχώρησαν κι εκείνοι στον Μιχάλη Μπούση.

Αντίστροφα για την νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μετρούν όλοι στον ΟΦΗ.

Μετά τους μετόχους που παραχώρησαν τα μερίδια τους στον Μιχάλη Μπούση, το παράδειγμά τους ακολούθησαν την Πέμπτη και οι Μανόλης Μανωλιδάκης, Νίκος Πλατάκης, Λευτέρης Παπακαλιάτης, Γρηγόρης Βαρδαλαχάκης, Γιώργος Χατζάκης, Γιάννης Αδάμης, Ζαχαρίας Πετράκης, Γιώργος Βίστης και Κώστας Ρεπανάκης.

Το ίδιο έγινε, δε και με τον βασικό μέτοχο Αντίπα Σηφάκη, που επίσης παραχώρησε δωρεάν τις μετοχές του στο νέο επενδυτή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Ένας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και να βρει ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x