Stoiximan Super League

Προχωράει για Μπρούνο ο Ολυμπιακός

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπρούνο, ο οποίος αγωνίστηκε για ενάμιση έτος ως δανεικός στον Ατρόμητο, έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός που δεν ξεχνάει και τον Ματέο Γκαρσία.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Μπρούνο και ο Ματέο Γκαρσία, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Είναι γνωστή η φιλοσοφία που έχουν οι Πειραιώτες όσον αφορά την απόκτηση ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και σίγουρα ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι δύο παίκτες που ξεχώρισαν στη Σούπερ Λίγκα, ως δανεικοί στον Ατρόμητο και τον Άρη από Λασκ Λιντς και Λας Πάλμας, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ήδη προχωράει την περίπτωση του Μπρούνο, με την ομάδα του να ζητάει ένα αρκετά σοβαρό ποσό για τον πουλήσει. Μάλιστα, κάποιοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν πως αν ο Βραζιλιάνος προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, τότε μπορεί να αποδειχθεί μία πολύ έξυπνη μεταγραφή.

Όσον αφορά τώρα τον Ματέο Γκαρσία, η Λας Πάλμας (όπως και στην αντίστοιχη περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ) ζητάει αρκετά χρήματα, αλλά το ποσό που φέρεται να αξιώνει φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι Ισπανοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ελληνικούς συλλόγους και από το Μεξικό για να ανεβάσουν περισσότερο την «τιμή» του ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x