Stoiximan Super League

Προχωράει για Πλατανιά και... αντι-Εμπόου

Με 20 παίκτες θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς κόντρα στον Πλατανιά ο Ατρόμητος που πλέον στρέφει οριστικά την προσοχή στο πρωτάθλημα. Προχωράει του κεντρικού αμυντικού.

Στην αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά επικεντρώνεται πλέον ο Ατρόμητος ο οποίος ρίχνει οριστικά το βάρος του στη μάχη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας στην Κρήτη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στα Χανιά που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ είναι οι «εκλεκτοί» του προπονητή των «κυανόλευκων» ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές δεδομένης της κόπωσης που υπάρχει λόγω των αγώνων κόντρα στη Φενέρ.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη εναντίον της Φενέρμπαχτσε ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα, πιεστικά τετράγωνα και τελειώματα φάσεων.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής , Γιάννης Αγγελόπουλος έχει καταλήξει σε αυτόν που θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Πάπε Εμπόου και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατατεθεί ήδη η προσφορά. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, ίσως ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, αφού ο Ατρόμητος θέλει να έχει οριστική απάντηση άμεσα, διότι ο χρόνος πιέζει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τέλος, ο Μανώλης Καλλέργης παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Λαμία.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x