Stoiximan Super League

Προχωράει για Ποντένσε-Γουίλιαν ο Ολυμπιακός

Ποντένσε και Γουίλιαν φαίνεται πως είναι οι επόμενοι μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού.

Για ένα νέο διπλό μεταγραφικό κτύπημα φαίνεται πως ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός.

Η πρώτη μεταγραφή που θεωρείται «έτοιμη» είναι εκείνη του Ντανιέλ Ποντένσε (που έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και η δεύτερη του Γουίλιαν Αράο.

Για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό υπάρχει… ταύτιση απόψεων στις πληροφορίες που έρχονται από Ελλάδα και την Πορτογαλία, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του παίκτη στους Πειραιώτες.

Μεταξύ άλλων στη χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν πως «το μέλλον του Ποντένσε είναι κάθε μέρα και πιο βέβαιο. Ο νεαρός επιθετικός είναι να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τον ιστορικό ελληνικό σύλλογο, που καθοδηγείται πλέον από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός παίκτης έσπασε το συμβόλαιό του με τα λιοντάρια της Λισαβόνας, σε μία υπόθεση που ακόμη δεν έχει επιλυθεί».

Όσον αφορά την υπόθεση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου της Φλαμένγκο, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία σοβαρή προσπάθεια για να πάρει τον παίκτη, με τις αρχικές απαιτήσεις της ομάδας του να αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για κάνουν δικό τους τον 26χρονο χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει ως 6άρι και ως 8άρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x