Τους ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον και έχουν αφήσει καλή εικόνα ετοιμάζεται να «δέσει» ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να τους καλέσει για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν ο Σισέ, ο Τσιμίκας, ο Γιαννιώτης, ο Καμαρά και ο Βρουσάι.

Πρόκειται για νεαρούς σχετικά παίκτες, οι οποίοι κάποιοι από πέρσι και κάποιοι φέτος έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους, τα ονόματά τους να έχουν μπει σε μπλοκάκια σκάουτερ ή μάνατζερ και πιθανώς θα φέρουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου το επόμενο διάστημα.

Ο πρώτος που αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του φαίνεται πως είναι ο Σισέ (που έκανε και το ντεμπούτο του στην εθνική Σενεγάλης και μάλιστα με γκολ), επόμενοι είναι οι διεθνής με την Ελλάδα Τσικίμας και Γιαννιώτης (Ελπίδων) και φυσικά ο Καμαρά (που έπαιξε για πρώτη φορά με τη Γουϊνέα) και θα του προταθούν καλύτεροι οικονομικοί όροι σε σχέση με τη συμφωνία του προηγούμενου καλοκαιριού.

Τέλος, ο Βρουσάι είναι ένα παιδί που έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις την περσινή σεζόν και δείχνει πως έχει κάποια καλά στοιχεία, προέρχεται φυσικά και από την Ακαδημία του συλλόγου και θα γίνει κάποια κουβέντα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ