Αγγλία

Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ-Ρεάλ Μαδρίτης για τον Θεμπάγιος

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται η Άρσεναλ με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος.

Η Άρσεναλ περιμένει την ανταπόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ντάνι Θεμπάγιος, για τον δανεισμό του για την φετινή σεζόν, αλλά χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο 22χρονος μέσος πιστεύει πως δεν θα αξιοποιηθεί σε αρκετά παιχνίδια φέτος και ότι δεν θα του δοθούν πολλές ευκαιρίες συμμετοχής από τον Ζινεντίν Ζιντάν και έτσι ρίχνει το βλέμμα του προς την Premier League.

Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λονδίνο, έστω γι’ αυτή τη σεζόν και να παίξει υπό την καθοδήγηση του Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι και ένα από τα βασικά πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις προσπάθειες των επαφών για την κατάκτησή του από την «βασίλισσα».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι «κανονιέρηδες» θα καλύψουν στο 100% την αμοιβή του Ισπανού άσου, που κυμαίνεται στα 3 εκατ. το χρόνο, ποσό που δεν είναι εξωφρενικό για τους Λονδρέζους.

Ελπίζουν για την άφιξη του Θεμπάγιος στα «Εμιράτα» εντός της εβδομάδας, καθώς οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και η συμφωνία έχει σχεδόν «κλείσει».

Το μόνο που απομένει είναι το τελικό «ΟΚ» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, υπάρχουν ακόμα κάποιοι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα έχει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Ζιντάν, αλλά τελικά η απόφαση του Γάλλου φαίνεται να έχει επικρατήσει, αφού είπε στον ίδιο τον παίκτη ότι δεν θα παίξει πολύ αυτή τη σεζόν.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ισπανίας καθώς κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 αυτό το καλοκαίρι, θέλει να παίξει και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει στο Λονδίνο.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x