Stoiximan Super League

Πρώην συνεργάτης του Σόλιντ στο Ρέντη - Τετ-α-τετ με Ένχελς

Στο Ρέντη επέστρεψε χθες πρώην συνεργάτης του Τροντ Σόλιντ, ο οποίος πλέον εργάζεται στη βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και είχε επαφή με τους συμπατριώτες του και συνεργάτες του από το παρελθόν.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παλιούς εργαζόμενους – υπαλλήλους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στο Ρέντη επέστρεψε χθες ο Κρις Φαν Πιουβέλντε.

Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη του Τροντ Σόλιντ, ο οποίος είχε θητέψει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο από το 2005 μέχρι το 2006, και σήμερα κατέχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Φαν Πιουβέλντε, λοιπόν, «σαρώνει» την Ευρώπη και έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους διεθνείς παίκτες, όμως ο Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως δεν ήταν ο αυτοσκοπός του ταξιδιού του στη χώρα μας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην «ερυθρόλευκος» συνεργάτης ήθελε να μιλήσει με τον Μπιόρν Ένχελς, ο οποίος έχει περάσει από όλα τα τμήματα της εθνικής του ομάδας και ίσως βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Από τον περασμένο Νοέμβριο ακούγεται πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει αρκετές πιθανότητες να κληθεί στην προεπιλογή του Βελγίου και να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Από εκεί και πέρα, ο Φαν Πιουβέλντε μίλησε και με άλλους Βέλγους, όπως οι Προτό, Οφόε και φυσικά τον Μιραλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x