Stoiximan Super League

Πρώτα η Άρσεναλ και μετά «βλέπει» ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα και πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στο γήπεδο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των κρίσιμων αγώνων με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Στην τρέχουσα εβδομάδα κορυφώνεται το αγωνιστικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπροστά του τον σπουδαίο αγώνα με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που θα κρίνει την πρωτιά ενόψει και τον πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για τα σημαντικά αυτά παιχνίδια, εκφράζοντας την πίστη του στους «ερυθρόλευκους» και περιμένοντας δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που ακολουθούν.

«Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία. Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος προφυλάχθηκε για να μην δεχθεί κάρτα και χάσει το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα του έδωσε και «ανάσες» για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Εν τω μεταξύ, ο Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Χρήστος Θέος του χορήγησε ειδική αγωγή για να πέσει ο πυρετός και αποκλείστηκε από την αποστολή με τους Νεοσμυρνιώτες και μένει να φανεί αν προλαβαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τους Λονδρέζους.

Επίσης, τις ποινές τους λόγω καρτών εξέτισαν, και παράλληλα ξεκουράστηκαν, οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιγέρμε και Μασούρας, ενώ στα… πιτς παραμένουν ο Μπρούνο και ο Σουντανί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x