Stoiximan Super League

Πρώτα… ρεβάνς, μετά μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Μετά τον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ και την επισφράγιση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League θα τρέξουν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό.

Απόλυτη συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά ορισμένες περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν, όμως οι κινήσεις αναμένεται να γίνουν μετά τη ρεβάνς των πλέι οφ με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά την καταιγιστική νίκη επί των Ρώσων στο πρώτο παιχνίδι, δίνει ένα ισχυρό όπλο στους «ερυθρόλευκους» για τις μεταγραφικές κινήσεις. Γεγονός που ενδέχεται να αλλάξει υπέρ τους τα δεδομένα μετά την επισφράγιση της πρόκρισης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος πρωταθλητής», οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας είναι οι Γκάμπριελ Μποσίλια της Μονακό και Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνει να μην υπολογίζει τον Μποσίλια στο φετινό ρόστερ της Μονακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ανοίξει τις συζητήσεις τόσο με τον σύλλογο, όσο και με τους εκπροσώπους του παίκτη. Όσο για τον Ζίβκοβιτς, φουντώνουν τα δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Σερβία που τον θέλουν να φοράει τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών.

Όλα αυτά, βέβαια, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (27/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x