Stoiximan Super League

Πρωταθλητής ο... μικρός Παναθηναϊκός!

Μετά από τελικό-θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι, η Κ15 του Παναθηναϊκού επικράτησε 5-4 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο!

Το πρωτάθλημα στη Super League Κ15 πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!

Οι πιτσιρικάδες του τριφυλλιού κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας 5-4 του ΠΑΟΚ στα πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας στο ΔΑΚ Λαμίας.

Πρόκειται για την πρώτη κούπα των πρασίνων σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο, την ώρα που ο μέχρι πρότινος κάτοχος, «δικέφαλος του βορρά», έμεινε στις δύο.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά οι φάσεις βγήκαν με το… σταγονόμετρο. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Παναθηναϊκός… ανέβασε στροφές και άγγιξε το χρυσό γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, όμως είτε οι ποδοσφαιριστές του δεν έβρισκαν στόχο, είτε ο νεαρός Τσιόπτσης έλεγε «όχι» στις προσπάθειές του. Τελικώς, το 0-0 δεν άλλαξε, με τους δύο… μονομάχους να οδηγούνται στα πέναλτι για να κριθεί ο πρωταθλητής. Εκεί, τα πρώτα εννιά ήταν εύστοχα, αλλά το δέκατο αποδείχθηκε… γλυκό για το τριφύλλι και πικρό για τους ασπρόμαυρους. Ο Ρούτσης του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Αυγερινός του Παναθηναϊκού μάντεψε σωστά, απέκρουσε και χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Φρούκου
1-1 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Στοΐνοβιτς
2-1 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Δημοσθενιάδης
2-2 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Κουλιεράκης
3-2 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Κωστόπουλος
3-3 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Κούτσια
4-3 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Κρυπαράκος
4-4 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Μανεσίδης
5-4 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Τσοντάκης
5-4: Ο Αυγερινός απέκρουσε το πέναλτι του Ρούτση

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Χνάρης, Καρακούτης (75’ Μανεσίδης), Μανωλιούδης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Στόινοβιτς, Κούτσιας, Ταϊτζόγλου (65’ Τσαγκαλίδης), Κωνσταντελιάς (65’ Ρούτσης)

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλακάκης, Καρνέζης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας (66’ Πορφυρόπουλος), Τόρρα, Τσοντάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x