Γενικά

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία στις Ελπίδες

Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 2-1 της Γερμανίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στην Ιταλία, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα τους το 2017.

Ήταν η σειρά των Ισπανών να χαμογελάσουν στον τελικό U-21 στο «Φρίουλι» του Ούντινε, αφού επικράτησαν 2-1 των Γερμανών, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα τους προ διετίας. Με αυτή την κατάκτηση, οι «φούριας ρόχας», έφτασαν τις πέντε κατακτήσεις, όσες ακριβώς έχουν και οι Ιταλοί σε επίπεδο Ελπίδων.

Ο Φαμπιάν Ρουίθ με ένα έξοχο γκολ, άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς, πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, βάζοντας την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε, στη θέση του οδηγού.

Από τα πόδια του νεαρού άσου της Νάπολι, που άνοιξε το σκορ, άνοιξε και η φάση για το 2ο γκολ, αφού σούταρε, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Νίμπελ και από κοντά ο Ντάνι Όλμο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Μπαρτσελόνα, έκανε το 2-0 και έδωσε μαξιλάρι ασφαλείας στους Ισπανούς. Ένα σουτ του Αμίρι, που βρήκε και σε αντίπαλο διαμόρφωσε στο 88’ το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x