Γενικά

«Πρώτη επιλογή του Ερυθρού Αστέρα ο Κάνιας»

Στην κορυφή της λίστας του για την ενίσχυση στα αμυντικά χαφ έχει τον Κάνιας του ΠΑΟΚ ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία. Επόμενη επιλογή ο Ρομαό.

Ερυθρός Αστέρας για Κάνιας.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναζητά έναν παίκτη για την ενίσχυσή της στο κέντρο και συγκεκριμένα ψάχνει έναν χαφ ικανότατο στα αμυντικά του καθήκοντα. Όπως αναφέρεται στο «telegraf.rs», στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Χοσέ Κάνιας, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου από την κοινή τους παρουσία στη Super League. Δεύτερη επιλογή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Ρομαό, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2016-18) στον Ολυμπιακό.

Στα συν της υπόθεσης, όπως επισημαίνουν και οι Σέρβοι, είναι το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς μένει ελεύθερος. Επίσης, εκτιμάται ότι με 500.000 ευρώ ετησίως ή και με λιγότερα μπορεί να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Κάνιας και τον Ερυθρό Αστέρα. Βέβαια, το ενδεχόμενο να ανανεώσει με τον «δικέφαλο του Βορρά» ο 32χρονος μέσος δεν έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x