Stoiximan Super League

«Πρώτη επιλογή του Πόνσε η ΑΕΚ»

Το ρεπορτάζ του sportfm.gr σχετικά με τη νέα προσέγγιση που έκανε η Ρόμα στην ΑΕΚ για το δανεισμό του Εζεκιέλ Πόνσε, επιβεβαίωσε ιταλικό δημοσίευμα.

Πρωτοβουλία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ πήρε η Ρόμα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το sportfm.gr, η ιταλική ομάδα ήρθε το Σάββατο σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Ένωσης, όπου και τονίστηκε πως πλέον ο δανεισμός του Αργεντίνου είναι εφικτός, ενώ και ο ίδιος ο 22χρονος αντιλήφθηκε πως οι κιτρινόμαυροι αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαίωσε ιταλικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» αναφέρει πως στην υπόθεση του Πόνσε υπήρξε ανατροπή δεδομένων μετά το τηλεφώνημα του Μόντσι.

«Το... μονοπάτι του Έκι Πόνσε για την ΑΕΚ έχει ανοίξει και πάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMW, ο Μόντσι τηλεφώνησε στους ιθύνοντες του ελληνικού κλαμπ και τους είπε ότι αποτελούν την πρώτη επιλογή της Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη. Ακόμη και ο ποδοσφαιριστής, που ήταν αρχικά απρόθυμος, έχει πειστεί ότι αυτή η μεταγραφή είναι η καλύτερη για εκείνον» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x