Stoiximan Super League

«Πρώτη» για Σολίς στον ΟΦΗ

Ο Ναζαρένο Σολίς προπονήθηκε σήμερα για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεταβιβάσεις, παιχνίδι κατοχής και διπλό.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας, Ναζαρένο Σολίς.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Απόστολος Διαμαντής και Γιώργος Σουρνάκης. O Βασίλης Σηφάκης ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, λόγω του γνωστού τραυματισμού στο μετατάρσιο.

Επίσης, σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντιθέτως, από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Βαχίτν Σελίμοβιτς.

To σημερινό πρόγραμμα του ΟΦΗ ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, ενώ περιελάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία των «ομιλητών» για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (12/9), θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Πέμπτη (10/9), στις 18:00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x