Ελλάδα

Πρώτη «μάχη» για την πρόκριση η Ελπίδων

Τη νίκη θέλει απόψε (18:00, ΕΡΤ 3) η Εθνική Ελπίδων, η οποία υποδέχεται στην Τούμπα την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας, για τα μπαράζ της τελικής φάσης του Euro Κ-21.

Η Εθνική Ελπίδων φιλοξενεί σήμερα (18:00) την Αυστρία στο γήπεδο της Τούμπας, με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κ-21.

Το σύνολο του Αντώνη Νικοπολίδη, πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του, πίσω από την Κροατία και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την Αυστρία στη διαδικασία των μπαράζ, προκειμένου να περάσει στην τελική φάση του Euro Κ-21, όπου θα διοργανωθεί - φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ιταλίας.

Η Εθνική στον Α’ όμιλο των προκριματικών συγκέντρωσε 25 βαθμούς (8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα), παίρνοντας τη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Κροατία, η οποία υπερίσχυσε.

Την 23αδα της Εθνικής απαρτίζουν οι, Κότσαρης, Στεργιάκης, Θεοδωράκης, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος, Νικολάου, Μαυρομάτης, Χατζηδιάκος, Ανδρούτσος, Στάικος, Καραχάλιος, Μασούρας, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσόπουλος, Μωραΐτης ,Καμπετσής, Λημνιός, Λάμπρου, Γαλανόπουλος, Χατζηγιοβάνης.

Η ρεβάνς την επόμενη Τρίτη (20/11) επί αυστριακού εδάφους.

Στην τελική φάση, βρίσκονται ήδη οι Ιταλία (ως διοργανώτρια), Ισπανία, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Σερβία, Ρουμανία και Γαλλία. Στον άλλον αγώνα μπαράζ, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x