Stoiximan Super League

Πρώτο δείγμα Λάτσι με ΟΦΗ

Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ απέναντι στον ΟΦΗ, στο παιχνίδι που θα κάνει το ντεμπούτο του ο 17χρονος Λάτσι.

Κόντρα στις… απουσίες η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον ΟΦΗ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βράνιες και Σβάρνα, ενώ είναι τραυματίες οι Μπάρκας, Γαλανόπουλος και Τσιγκρίνσκι.

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως υπάρχουν λύσεις και θα επιχειρήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, στην οποία είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον 17χρονο Λάτσι που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Λάτσι (ή Λόπες) και Χουλτ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σιμόες, με εσωτερικά χαφ τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λιβάγια, Μάνταλος και Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο και Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x