Αγγλία

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ ο Γιοκάνοβιτς

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες στο Νησί, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είναι το πρώτο φαβορί για τον αντιακαταστάτη του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τον αντικαταστάτη του Αϊτόρ Καράνκα ψάχνουν στην Νότιγχαμ Φόρεστ!

Και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες στο Νησί, στην pole position για να διαδεχθεί τον Ισπανό τεχνικό βρίσκεται ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. Ο 50χρονος Σέρβος έχει την εμπειρία από την Τσάμπιονσιπ καθώς είχε περάσει για τρία χρόνια από τον πάγκο της Φούλαμ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος.

Μετά τον Γιοκάνοβιτς, υπάρχουν τα ονόματα του Μάρτιν Ο’ Νιλ και Γκάρι Ρόουετ, ενώ στην Αγγλία αναφέρουν πως παίζει και ο Ντέιβιντ Μόις για τον πάγκο της Νότιγχαμ!

Φυσικά, γίνονται αναφορές και σε τεχνικούς που... γνωρίζει ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, τα ονόματα που ακούγονται και κυκλοφορούν αρχικά ως φήμες είναι τόσο του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής αυτή τη στιγμή στη Νότιγχαμ, αλλά και ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x