Stoiximan Super League

Πρώτος Ιταλός προπονητής στην ΑΕΚ και 14ος στην πρώτη κατηγορία

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και το sportfm.gr σας παρουσιάζει μερικά στοιχεία για τους Ιταλούς προπονητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα, το όνομα του οποίου αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Τσατάλης, είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Πρόκειται, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και μετά το «ναυάγιο» με τον Λεονίντ Σλούτσκι, για τον πρώτο Ιταλό προπονητή που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» και για τεχνικό από 21η διαφορετική χώρα στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα, πρόκειται για τον 14ο Ιταλό προπονητή που θα εργαστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι προηγούμενοι δεκατρεις με καταγωγή από την Ιταλία είναι οι: Αλμπερτίνο Μπιγκόν (Ολυμπιακός), Τζιανλούκα Φέστα (ΑΕΛ), Τζενάρο Γκατούζο (ΟΦΗ), Λουίτζι Τζουλιάνο (Αιγάλεω), Βιτσέντσο Γκερίνι (Παναχαϊκή), Μάριο Μαλατέστα (Εθνικός), Αλμπέρτο Μαλεζάνι (Παναθηναϊκός), Άμος Μαριάνι (Κόρινθος, Καβάλα, Εθνικός), Τζουζέπε Σανίνο (Λεβαδειακός), Αντρέα Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Ετόρε Τρεβισαν (Εθνικός, Νίκη Βόλου, Άρης, Ολυμπιακός Βόλου), Μπρούνο Βάλε (Ολυμπιακός, Δόξα Δράμας), Τζιοβάνι Βαρλιεν (Βέροια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x