Γ' Εθνική

Πρώτος στη λίστα ο Παπαδόπουλος

Στην κορυφή των επιθετικών που εξετάζει η ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν είναι το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Εναλλακτική λύση για την «Ένωση» ο Πετρόπουλος. Τι γίνεται με τον Κενάν Μπαργκάν.

Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football League ψάχνουν στην ΑΕΚ.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο «εκλεκτός» να έρθει από το εξωτερικό, αν και όπως γράφει σήμερα η SportDay ο πρώτος στόχος της «Ένωσης» είναι από την ελληνική αγορά.

Ψηλά στη σχετική λίστα του Δέλλα και του Λυμπερόπουλου βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος φορ έχει πετύχει 11 γκολ (έχει μοιράσει και 4 ασίστ) σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Αυτό, μάλιστα, είναι και το μεγαλύτερο «εμπόδιο» για την απόκτηση του διεθνούς άσου. Τι θα αποφασίσει να κάνει μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Στην ΑΕΚ φέρονται αποφασισμένοι να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ως εναλλακτική λύση, εφόσον δεν μείνει στην ομάδα ο Ντακόλ, εξετάζεται ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει σημειώσει 7 τέρματα σε 17 αγώνες ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει (ξανά) τη κιτρινόμαυρη φανέλα, ακόμα και στη Β’ Εθνική.

Ο Έλληνας άσος δεσμεύεται (και εκείνος) με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Κενάν Μπαργκάν για να καλύψουν τη θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Όπως γράφει η SportDay, έχει ήδη υπάρξει επαφή με άνθρωπο που κινείται για λογαριασμό της «Ένωσης» αλλά σε καμία περίπτωση επίσημη κρούση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x