Ελλάδα

ΠΣΑΠ: «Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι»

Το μήνυμά του στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό, ο οποίος συντάραξε την Αλβανία, έστειλε ο ΠΣΑΠ, του οποίου η ομάδα συμμετείχε σε φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη στη γειτονική χώρα.

Σε φιλανθρωπικό τουρνουά, τα έσοδα του οποίου πήγαν στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό που συντάραξε την Αλβανία πριν από δύο μήνες, συμμετείχε ο ΠΣΑΠ.

«Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι…», ήταν το μήνυμα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Παίξαμε μπάλα για έναν ανώτερο σκοπό και ενώσαμε τις δυνάμεις μας ώστε να βοηθήσουμε τους πληγέντες από το φονικό σεισμό που συντάραξε την Αλβανία, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. συμμετείχε την Παρασκευή (10/1) σε τουρνουά που διοργανώθηκε στο Air Albania Stadium, μεταξύ παλαίμαχων από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Αλβανία και βάλαμε ένα λιθαράκι στην ανοικοδόμηση των περιοχών που δέχθηκαν το χτύπημα του Εγκέλαδου, αφού τα έσοδά του διατέθηκαν στους συνανθρώπους μας που παλεύουν να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους.

Περισσότεροι από 9.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και δεκάδες χιλιάδες ήταν στο πλάι μας νοερά. Νιώσαμε από κοντά την αγάπη που υπάρχει μεταξύ των δύο λαών και στείλαμε το μήνυμα πως το ποδόσφαιρο δύναται να αποτελέσει την ατμομηχανή για ένα καλύτερο αύριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν τα πήγαμε άσχημα. Φτάσαμε μέχρι τον τελικό, όπου χάσαμε από τους Ιταλούς με 1-0. Όμως τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Με σύνθημα «Luajme dhe rindertojme sebashku», είπαμε πως «Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι…».

Την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. στελέχωσαν οι Κώστας Κιάσσος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Στράτος Αποστολάκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Γκουλής, Ηλίας Κώτσιος, Λεωνίδας Βόκολος, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Σκοπελίτης, Γιάννης Χρυσάφης, Μίλαν Πάβλοβιτς, Ιβάν Ρούσεφ, Παναγιώτης Κατσιαρός, Κώστας Ηπειρώτης και Γιώργος Μπαντής, ενώ προπονητής της ήταν ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x