Stoiximan Super League

Ψάχνει λύσεις στις απουσίες ο Φερέιρα

Τέσσερις απουσίες μετράει ο Φερέιρα ενόψει της έναρξης των πλέι οφ και θέλει ο ΠΑΟΚ να μπει δυνατά στους αγώνες κατάταξης.

Γιαννούλης, Ίνγκασον, Αουγκούστο και Κρέσπο είναι οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σε μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει δυνατά στη διαδικασία.

Ο Έλληνας μπακ και ο Ισλανδός στόπερ είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Όσον αφορά τον Κρέσπο, βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής και μένει να φανεί το πότε θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τις πρώτες σκέψεις του κ. Φερέιρα, όλα δείχνουν ότι ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την «ασπρόμαυρη» εστία, ενώ μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μαουρίσιο και ο Μίσιτς, με τον Λημνιό στα δεξιά και τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά. Ο Πέλκας θα παίξει πίσω από τον Σφιντέρσκι που φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x