Europa League

Ψάχνει την «άνοιξη» στην παγωμένη Πράγα

Τη νίκη που θα αναθερμάνει την υπόθεση πρόκριση στους «32» του Europa League θα ψάξει ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει στην Τσεχία τη Σπάρτα Πράγας (20.00).

Με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της πρόκρισης στους «32» του Europa League, αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (20.00 ΟΤΕ Sport2), ο Αστέρας Τρίπολης τη Σπάρτα Πράγας στο παγωμένο «Τζενεράλι Αρένα».

Άλλωστε η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ «ζέστανε» τις ελπίδες της ομάδας της Τρίπολης και παρά το χιονισμένο τοπίο, μια νίκη θα σημάνει την «άνοιξη», αφού ο Αστέρας θα βρεθεί στη δεύτερη θέση και θα κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Οι Αρκάδες που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μακριά από την Τρίπολη σε παιχνίδι για το Europa League, θα προσπαθήσουν να κάνουν σεφτέ και με όπλο το μηδέν στην άμυνα, να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς πάντως να έχουν σκοπό να επιτεθούν «σαν τρελοί» από το ξεκίνημα, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Στάικος Βεργέτης.

Η αυτοπεποίθηση από το 6 στα 6 στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις αναπτερώνει το ηθικό των παικτών του Βεργέτη, που δεν θα έχει στη διάθεση του τον ηγέτη της ομάδας φέτος Μπερτόλιο, καθώς και τον Σκούρτη.

Πιθανές ενδεκάδες

Σπάρτα Πράγας (Ζντένεκ Σκάζνι): Μπίτσικ, Χιμπς, Μάρετσεκ, Ναμοϊνέσου, Μπράμπετς, Χουσμπάουερ, Φατάλ, Κρέϊσι, Κονατέ, Ντοσκάλ, Λαφάτα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Φερνάντες, Φούντας, Μάσα, Γιάννου.

Γήπεδο: Τζενεράλι Αρένα

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)
Βοηθοί: Μπαρτ (Αγγλία), Μπέσγκουικ (Αγγλία)

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x