Αγγλία

Ψάχνει την… εξιλέωση στο «Γουέμπλεϊ»

Να δώσει τέλος στο… διαβολικό δεκαήμερο που προηγήθηκε σε Αγγλία και Ευρώπη θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, που φιλοξενείται στο «Γουέμπλεϊ» από την Τότεναμ!

Να δώσει τέλος στο… διαβολικό δεκαήμερο που προηγήθηκε σε Αγγλία και Ευρώπη θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, που φιλοξενείται στο «Γουέμπλεϊ» από την Τότεναμ! Μόνος στόχος η νίκη για τους «πολίτες», προκειμένου να βρεθούν αγκαλιά- ή και να εξασφαλίσουν σε περίπτωση ήττας της Γιουνάιτεντ- τον τίτλο!

Όλα για όλα, λοιπόν, τα παίζει η Σίτι η οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ, επίδοση που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την τρομερή της σεζόν! Ο Γκουαρντιόλα θεωρεί ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη κριθεί, παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα της ομάδας του, τη στιγμή που ο Ποτσετίνο ευελπιστεί πως τα «σπιρούνια» θα εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ των αντιπάλων και θα πραγματοποιήσουν το πιο καθοριστικό βήμα για την 4αδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τότεναμ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Ρόουζ, Γουίνκς, Γουόκερ- Πίτερς, ενώ η Σίτι δεν υπολογίζει στους Στόουνς, Μεντί και Αγουέρο.

Να καθαρίσει την 4αδα και γιατί όχι να παραμείνει σε επαφή με τη 2η θέση θέλει και η Λίβερπουλ που φιλοξενεί νωρίτερα την Μπόρνμουθ! Αυτή τη στιγμή οι «κόκκινοι» ισοβαθμούν με την Τότεναμ και απέχουν 4 πόντους -με παιχνίδι περισσότερο από την αιώνια αντίπαλο, Γιουνάιτεντ.

Σημαντικά και τα υπόλοιπα ματς για σήμερα, με την προσοχή να πέφτει ξεκάθαρα στη μάχη για τη σωτηρία! Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την ντεφορμέ Τσέλσι στις 14:30, σε ένα ματς που υποχρεούται να «κυνηγήσει»!

Ζωτικής σημασίας η νίκη και για τις Κρίσταλ Πάλας, Σουόνσι και Χάντερσφιλντ, που αντιμετωπίζουν εντός έδρας της Μπράιτον, Έβερτον και Γουότφορντ αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 14/4

14:30 Σαουθάμπτον - Τσέλσι

17:00 Μπέρνλι- Λέστερ

17:00 Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον

17:00 Χάντερσφιλντ- Γουότφορντ

17:00 Σουόνσι- Έβερτον

19:30 Λίβερπουλ- Μπόρνμουθ

21:45 Τότεναμ- Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 15/4

15:30 Νιούκαστλ- Άρσεναλ

18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουέστ Μπρομ

Δευτέρα 16/4

22:00 Γουέστ Χαμ- Στόουκ

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x