Αγγλία

Ψάχνει χαφ ο Μουρίνιο, στο προσκήνιο ο Σερί!

Η απόκτηση ενός χαφ θα αποτελέσει προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτή του Ζαν Μισέλ Σερί.

Η απόκτηση ενός χαφ θα αποτελέσει προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με δημοσιεύματα μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτή του Ζαν Μισέλ Σερί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ανοικτά για το βασικό στόχο της ομάδας του στο φινάλε της σεζόν, ο οποίος θα είναι η αντικατάσταση του Μάικλ Κάρικ στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

«Ο Κάρικ σταματάει το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αποκτήσουμε ένα χαφ. Όταν λέω κάτι είναι αλήθεια. Σας είχα πει πριν λίγο καιρό πως στις μεταγραφές το καλοκαίρι δεν θα ψάξουμε για επιθετικό και τώρα σας λέω πως αναζητούμε έναν παίκτη για τον άξονα» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, η Γιουνάιτεντ ασχολείται με την περίπτωση του Zαν Μισέλ Σερί, του 26χρονου Ιβοριανού χαφ της Νις, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και φέτος μετρά με τη γαλλική ομάδα 30 εμφανίσεις με 6 ασίστ και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x