Ιταλία

«Ψάχνεται» για Γουίλιαν Zοσέ η Μίλαν

Το φερόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί τη Μίλαν στην αναζήτηση νέων στόχων για την κορυφή της επίθεσής της.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Μίλαν ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Πρωταρχικός στόχος των «ροσονέρι» ήταν η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον οποίο έφτασαν πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, με τις διαπραγματεύσεις, όμως, να οδηγούνται σε «ναυάγιο» μετά από τα πολλά εκατομμύρια που ζήτησε ο ατζέντης του Σουηδού επιθετικού.

Έτσι, η Μίλαν αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της και να στραφεί σε άλλες λύσεις. Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sport», το νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα των Μιλανέζων είναι αυτό του Βραζιλιάνου Γουίλιαν Ζοσέ, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ από το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, η Μίλαν δεν αναμένεται να κάνει καμία κίνηση πριν βγει η απόφαση της UEFA, η οποία ερευνά το σύλλογο για παραβίαση του Financial Fair Play.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει τρία γκολ σε 12 φετινές εμφανίσεις με τους Βάσκους, έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο Γουίλιαν Ζοσέ διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπαρουερί, Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, Σάο Πάολο, Σάντος, Σαραγόσα και Λας Πάλμας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x