Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για Νολάν Ρου ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού της Μετς, Νολάν Ρου, φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Τη γαλλική αγορά «σκανάρουν» ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντεστό, ώστε να βασιστεί πάνω τους ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ο Νολάν Ρου.

Πρόκειται για τον Γάλλο επιθετικό της Μετς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά η ομάδα του «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος επιθετικός πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή στην ομάδα, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί σε Λανς, Μπρεστ, Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Στην πατρίδα του ο Ρου θεωρείται ένας από τους γκολτζήδες του πρωταθλήματος, καθώς έχει κατά μέσο όρο 9 γκολ ανά σεζόν.

Φέτος ο παίκτης μετράει 12 γκολ σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και εκείνο που τον διακρίνει είναι το γεγονός πως μπορεί να τελειώσει τις φάσεις με την ίδια ευχέρεια, είτε με το πόδι είτε με το κεφάλι.

Η χρηματιστηριακή αξία του Νολάν Ρου ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ , όμως αν η Μετς πέσει στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, τότε υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με το οποίο μένει ελεύθερος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x