Ιταλία

Ψάχνεται για Σέρτζι Γκόμεθ η Αταλάντα

Ενίσχυση από τη Σεβίλλη ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στο Champions League ψάχνει η Αταλάντα, η οποία αφού αγόρασε τον Μουριέλ, θέλει και τον Σέρτζι Γκόμεζ.

Τα μεταγραφικά της ψώνια από τη Σεβίλλη φαίνεται ότι κάνει το φετινό καλοκαίρι η Αταλάντα, η οποία μετά την απόκτηση του Λουίς Μουριέλ, δείχνει ενδιαφέρον και για τον Σέρτζι Γκόμεθ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, είναι ανοικτή σε κάποια μεταγραφή, καθώς μετά και τον ερχομό του Ρεγκιλόν στη σεβιγιάνικη ομάδα, έχει γεμίσει η αμυντική της γραμμή και δε θα υπάρχει εγγυημένος χρόνος συμμετοχής για τον 27χρονο Καταλανό.

Ένα ακόμη στοιχείο που συναινεί υπέρ της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στην Αταλάντα είναι οι καλές σχέσεις ανάμεσα στη Σεβίλλη και τους «μπεργκαμάσκι», λόγω της παρουσίας του Μόντσι.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην ιταλική ομάδα, ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζιανλούκα Μαντσίνι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σύντομα στη Ρόμα.

Ο Γκόμεθ, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Λα Μασία, μέτρησε 32 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στη La Liga με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στη Θέλτα.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x