Αγγλία

Ψάχνοντας τον μαγικό αριθμό «36»…

Πέντε «στροφές» πριν το τέλος της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία κορυφώνεται.

Έξι ομάδες, εκ των οποίων οι τρεις στο τέλος δεν θα… χαμογελάσουν, αναμένεται να τα δώσουν όλα, έχοντας βάλει ως στόχο τον μαγικό αριθμό «36» που ουσιαστικά σώζει (και δείχνει βάσει προϊστορίας) όσους κινδυνεύουν από το «πικρό» αυτό ποτήρι….

Μπορεί το κυνήγι του φετινού τίτλου να έχει κριθεί εν πολλοίς αρκετούς μήνες πριν, μπορεί τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να φαίνονται ως… τρόπαιο για τους συνήθους υπόπτους της κατηγορίας, ωστόσο η αποφυγή του υποβιβασμού από την Πρέμιερ στις τελευταίες αγωνιστικές πάντα έχει το δικό της, ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ένας άγραφος κανόνας στην Αγγλία θέλει τις ομάδες που σώζονται στην πρώτη τη τάξει βαθμίδα να συγκεντρώνει τουλάχιστον 40 βαθμούς, το όριο δηλαδή που τους ξεχωρίζει με όσους αποχαιρετούν συνήθως και… κατηφορίζουν πως την Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, παρατηρώντας κανείς το τι κάνουν οι σύλλογοι στην «ουρά» της Πρέμιερ την τελευταία 10ετία, μπορεί να διαπιστώσει πως ακόμα και με λιγότερους πόντους, 36 τον αριθμό, η σωτηρία γίνεται να επιτευχθεί!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x