Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπως και ο Μπόμπι Γουντ αλλά και ο Ντούγκλας Σάντος, ήταν μέχρι πρότινος στην… πόρτα της εξόδου από το Αμβούργο, μετά την «καταστροφική» σεζόν και την μη άνοδο στη Bundesliga.

Οι δύο πρώτοι λόγω των υψηλών συμβολαίων τους, ενώ ο τρίτος επειδή ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και οι άνθρωποι των «λιμανίσιων» έβλεπαν στο πρόσωπό του σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα, από μια ενδεχόμενη μεταγραφή…

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και ο λόγος είναι ο ερχομός του Γιόνας Μπολντ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις, αλλά και ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ!

«Ο “Πάπα” μπορεί να είναι ένα στοίχημα για εμάς. Ελπίζουμε να μείνει υγιής και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε. Στην περίπτωσή μας, προέχει η αθλητική ποιότητα, την οποία έχουν τόσο ο Παπαδόπουλος όσο και ο Γουντ. Αν δουλέψουν όπως δούλευαν παλιά, θα αποτελέσουν ενισχύσεις για εμάς. Αλλά αμφότεροι θα πρέπει να είναι έτοιμοι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπολντ.

Από τις 17 Ιουνίου, λοιπόν, όλοι οι προαναφερθέντες αναμένονται πίσω στην πόλη του γερμανικού Βορρά…

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ