Super League 2

«Ψήνει» Μανιάτη ο Απόλλων

Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης, η προσέγγιση έχει γίνει και η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπαθεί να κάνει το... μπαμ για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο πολύπειρος χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ, όχι απλά εξετάζεται από την Ελαφρά Ταξιαρχία αλλά έχει γίνει και προσέγγιση από την πλευρά της ομάδας, ώστε να προσπαθήσουν να τον πείσουν για να μετακομίσει στη Ριζούπολη τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο Απόλλων μπορεί να προσφέρει στον Γιάννη Μανιάτη ένα καλό συμβόλαιο και να τον πείσει να... κατέβει μία κατηγορία ώστε να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο να επιστρέψει στην Super League 1.

Μέσα σε όλα, οι «κυανόλευκοι» έχουν ένα ακόμη... ατού στην όλη υπόθεση. Αυτό αφορά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και πρώην του Πανιωνίου, Αντώνη Μανίκα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις σκέψεις που κάνει ο έμπειρος μέσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από δύο χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης είχε ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτηση τού Γιάννη Μανιάτη και του είχε καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση αλλά ο Έλληνας χαφ είχε επιλέξει να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x