Stoiximan Super League

«Ψήνεται» ο Καλαντζής

Αρχική του απόφαση ήταν να σταματήσει την μπάλα. Στην ΑΕΚ όμως δε λες εύκολα όχι. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να συμβαίνει με τον Χρήστο Καλαντζή, που αισιοδοξείται ότι θ' απαντήσει θετικά την Πέμπτη.

Μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Χρήστος Καλαντζής αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Έστω κι αν είναι μόλις 31 κι έστω κι αν προέρχεται από μια καλή σεζόν σε υψηλό επίπεδο.

Από τη στιγμή που… προέκυψε η ΑΕΚ όμως (μέσω των πιέσεων του Νίκου Λυμπερόπουλου) ο Έλληνας μεσοεπιθετικός άρχισε να το ξανασκέφτεται.

Και κρίνοντας από το ότι αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη, υπάρχει αισιοδοξία πως θα δεχτεί την πρόταση που του έχει κάνει η «Ένωση».

Μια πρόταση που αφορά διετές συμβόλαιο με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο -κάτι που σημαίνει ότι του δίνεται η ευκαιρία να είναι παρών και στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.

Άλλωστε στην προσπάθεια να το καταφέρει, η «Ένωση» θεωρεί ότι μπορεί να πάρει σημαντική βοήθεια από τον Καλαντζή. Όχι μόνο λόγω της εμπειρίας του στην πρώτη κατηγορία (Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Αστέρας) και του ότι μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης (για την κορυφή προορίζεται η δυνατή μεταγραφή που στοχεύει η ΑΕΚ).

Αλλά και διότι έκανε μια αρκετά καλή χρονιά πέρυσι στον Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε 28 φορές (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), σημείωσε 5 γκολ και υπήρξε καθοριστικός σε αρκετά παιχνίδια των Αρκάδων.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x