Ισπανία

Πυροδοτεί... βόμβα με Γιόβιτς η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λούκα Γιόβιτς και να ξεκινήσει συζητήσεις με την Άιντραχτ για την απόκτησή του, είναι η Μπαρτσελόνα.

Να... πυροδοτήσει την «βόμβα» με τον Λούκα Γιόβιτς θέλει η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Guardian», το οποίο υπογράφει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ και να ξεκινήσουν συηζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος φορ διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τους Γερμανούς και θεωρείται ένας ανερχόμενος και συνάμα ταλαντούχος παίκτης. Αυτό έχει τραβήξει το βλέμμα της Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να τον αποκτήσει για να τον... ψήσει και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες.

Βέβαια, η Άιντραχτ δεν προτείθεται να παραχωρήσει τόσο εύκολα έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία και σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian» θα ζητήσει ένα ποσό ανάμεσα στα 65-70 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται, πως η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει ήδη τον Φρένκιε Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ με 75 εκατομμύρια ευρώ αλλά και τον αμυντικό της Τουλούζ, Ζαν Κλερ Τοντιμπί, ως ελεύθερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x