Ιταλία

Πωλητήριο 25 εκατ. ευρώ στον Ζάζα η «Γιούβε»

Καθόλου ευχαριστημένος με τον περιορισμένο χρόνο που έχει τη φετινή σεζόν δεν είναι ο επιθετικός της Γιουβέντους, Σιμόνε Ζάζα, με τον Ιταλό επιθετικό να θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στη Γιουβέντους τη φετινή χρονιά είναι ο Σιμόνε Ζάζα. Ο Ιταλός επιθετικός φαίνεται να έχει ενημερώσει τον προπονητή του και τους ανθρώπους του συλλόγου ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Από την πλευρά της η «Γηραιά Κυρία» είναι ανοικτή στο να ακούσει προσφορές για τον διεθνή άσο, αλλά η πρόταση πρέπει να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ για να γίνει αποδεκτή. Ο 24χρονος πέτυχε το όγδοο γκολ του την Κυριακή στην αναμέτρηση των «μπιακονέρι» με την Κάρπι, αλλά ο περιορισμένος χρόνος που αγωνίζεται δεν τον ικανοποιεί.

Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ομάδες από την Premier League, αλλά η «Γιούβε» θέλει να βγει κερδισμένη κατά 7 εκατ. ευρώ περίπου. Ο πρώην παίκτης της Σασουόλο μετακόμισε στο Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι, ξοδεύοντας οι πρωταθλητές Ιταλίας κάτι παραπάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x