Ιταλία

«Πωλητήριο» στον Μουρίγιο βάζει η Ίντερ!

Η Ίντερ είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζέισον Μουρίγιο αλλά δεν πρόκειται να κατέβει από τα 25 εκ. ευρώ! Δείτε ποιους βλέπει για αντικαταστάτες του Κολομβιανού στο κέντρο της άμυνας.

Ο Τζέισον Μουρίγιο πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Ίντερ και έχει μαγνητίσει τα «βλέμματα» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων εκτός της Ιταλίας.

Οι «νερατζούρι» από τη μεριά τους, όπως αναφέρει η «gazzetta dello sport», δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού, ωστόσο έχουν θέσει τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων τα 25 εκ. ευρώ.

Οι άνθρωποι της Ίντερ, πάντως, έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μουρίγιο σε περίπτωση που πωληθεί. Έχουν εντοπίσει, μάλιστα, τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και τις εξετάζουν.

Η πρώτη επιλογή των Μιλανέζων για το κέντρο της άμυνας όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, είναι ο Μεχντί Μπενάτια. Ο Μαροκινός στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τους Βαυαρούς και μετά την έλευση του Ματς Χούμελς από τη Ντόρτμουντ, πιθανότατα θα αποχωρήσει.

Οι άλλες δύο επιλογές που υπάρχουν είναι ο 24χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Αϊντχόφεν, Τζέφρεϊ Ζουμά, και ο 20χρονος στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Εμάνουελ Μαμανά.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x