Ελλάδα

Ραντεβού Κουτσκούμνη με Γραμμένο-Ελευθεριάδη

Εκπρόσωπος από τα «στρατόπεδα» Γραμμένου κ' Ελευθεριάδη θα υπάρξει στην συνάντηση με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη που θα γίνει με φόντο τις εκλογές και θα ζητηθεί να διεξαχθούν το πρώτο πεντάμηνο του ’17.

Επιτροπή με στελέχη και των δύο παρατάξεων θα στείλουν οι ΕΠΣ στη συνάντηση με τον Κώστακη Κουτσοκούμνη και θα δώσουν το «παρών» οι επικεφαλείς τους, Βαγγέλης Γραμμένος (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Δημήτρης Ελευθεριάδης (ΕΠΣ Πιερίας).

Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι από τη «συμμαχία» θα παρευρεθούν οι Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών) και Περικλής Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), ενώ από τη συμπολίτευση θα είναι και ο Μιχάλης Τσιχριτζής (ΕΠΣ Κορίνθου).

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», παράγοντες από τις δύο πλευρές προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να ρίξουν γέφυρες για να μην διατηρηθεί η διάσπαση στις Ενώσεις εν όψει των αρχαιρεσιών και ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις.

Παράλληλα, η κοινή επιτροπή των δύο παρατάξεων θα καταθέσει στην συνάντηση με τον επιτετραμμένο της FIFA συγκεκριμένες προτάσεις και θα ζητήσει να γίνουν οι εκλογές στο πρώτο πεντάμηνο του 2017. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφασιστεί φυσικά το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν δέχεται να πραγματοποιηθούν με τον νόμο Ορφανού. Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αυξηθεί και η δύναμη των επαγγελματικών ομάδων στο εκλογικό σώμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x