Ιταλία

Ραντεβού Μίλαν-Αντσελότι

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι τα λέει με τον Αντριάνο Γκαλιάνι με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν.

Δεν είναι κάποιο μυστικό πως στην Μίλαν θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι για τη νέα χρονιά. Και απ’ τη στιγμή που η Ρεάλ τον άφησε… ελεύθερο, το πρώτο εμπόδιο για «γάμο» κάμφθηκε.

Και ήδη ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι και ο Ιταλός κόουτς τα λένε στην Μαδρίτη για πιθανή συνεργασία!

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πει κάποιος το οτιδήποτε, αφού ο έμπειρος κόουτς καλείται σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσει αν θέλει να συνεχίσει στους πάγκους ή να κάνει ένα διάλειμμα, όπως έλεγε τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως και να ‘χει πάντως, το ότι οι δύο άνδρες τρώνε μαζί στην ισπανική πρωτεύουσα και παράλληλα μιλάνε για το… κοινό μέλλον τους δείχνει μια διάθεση, η οποία βέβαια μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Διότι τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο ο Καρλέτο να πειστεί απ' το πρότζεκτ της... ανηφόρας του ιταλικού συλλόγου και να πει το «ναι». Ίδωμεν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x