Stoiximan Super League

Ραντζέλοβιτς: «Κανείς δεν πίστευε ότι πάω στον Ολυμπιακό. Δεν κοιμήθηκα αφότου υπέγραψα»

Πανευτυχής που υπέγραψε στον Ολυμπιακό δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, λέγοντας πως στην αρχή κανείς δεν τον πίστευε ότι θα πάει στην ομάδα του Πειραιά.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς την όνειρο.

Ο 21χρονος εξτρέμ, ο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός στη Ραντνίτσκι, τόνισε πως έχασε τον ύπνο του για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά, ενώ πρόσθεσε πως στην αρχή κανείς δεν τον πίστευε ότι θα πάει στους «ερυθρόλευκους».

«Ούτε σε όνειρο δεν είχα δει ότι τον Σεπτέμβριο θα ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και μάλιστα το όνομά μου είχε ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτίζαν. Όταν μου παρουσιάστηκε η πρόταση από την Ελλάδα, τότε επέλεξα τον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου», δήλωσε αρχικά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κλήση που δέχθηκε από τον μάνατζέρ του:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και είπε ότι αύριο πετάω για Ελλάδα και να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Στην αρχή, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά για μεταγραφή».

Για το τι είπαν οι γονείς και φίλοι του όταν έμαθαν ότι θα πάει στην Ελλάδα: «Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και σήμερα νομίζω ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψα».

Για το αν γνώρισε κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή, ήξερα πως δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα, καθώς υπέγραψα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είχε κλείσει. Η συμφωνία έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες, έως έναν χρόνο, οπότε οι άνθρωποι της Ραντνίτσκι είπαν αμέσως το “ναι”. Δεν θα σήμαινε κάτι σε μένα να είμαι στις προπονήσεις για έξι μήνες, μέχρι να βρω τη θέση μου στο ρόστερ. Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να συνεχίσω ως δανεικός, προκειμένου να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα».

Για το πόσο δύσκολο θα είναι, πλέον, για εκείνον να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σερβίας, έχοντας ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω ότι θα έχω μεγάλη πίεση, καθώς θα πρέπει να δείξω ότι είμαι έτοιμος να πάω στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει αυτό, καθώς είμαι από τους παίκτες που τους αρέσει η πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x