Γερμανία

Ραφίνια: «Έχω την ποιότητα να αντικαταστήσω τον Λαμ»

Η απόσυρση του Φίλιπ Λαμ από την ενεργό δράση φέρνει τον Ραφίνια στο προσκήνιο για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Φίλιπ Λαμ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και έτσι δημιουργήθηκε θέμα για το δεξί άκρο της άμυνας της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ραφίνια πάντως δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται για να τον αντικαταστήσει επάξια.

«Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά. Έπαιζα με το Λαμ για έξι χρόνια, έχω παίξει περίπου 200 παιχνίδια για τη Μπάγερν Μονάχου. Ελπίζω να παίξω πολύ αυτή τη σεζόν. Έχω την ποιότητα να τα καταφέρω και να αντικαταστήσω τον Λαμ» δήλωσε ο 31χρονος άσος.

Ο Ραφίνια μετακόμισε στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν το 2011. Είχε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να είναι δίπλα στον πρώην αρχηγό των Βαυαρών και να βελτιωθεί. Στα χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα αγωνιζόταν αρκετά στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς ο Ισπανός προπονητής χρησιμοποιούσε τον Λαμ στο μεσαία γραμμή. Με την άφιξη του Κάρλο Αντσελότι όμως τα πράγματα άλλαξαν καθώς ο Γερμανός μπακ επέστρεψε στη φυσική του θέση και ο Ραφίνια είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Τώρα ετοιμάζεται να «παλέψει» με τον Κίμιχ ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντσελότι που συνάμα θα του δώσει και μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της Μπάγερν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x