Γερμανία

Ραφίνια: «Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια στη Μπάγερν, να κλείσουμε τη σεζόν με νταμπλ»

Τίτλους τέλους στην καριέρα του με τη Μπάγερν Μονάχου έβαλε με συνέντευξη Τύπου ο Ραφίνια, που αποχώρησε… δακρυσμένος και με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν!

Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία για τον Ραφίνια με τη φανέλα της Μπάγερν, καθώς όπως είχε ήδη γίνει γνωστή η πρόθεση των διοικούντων την ομάδα του Μονάχου να μην επεκτείνουν το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι.

Μετά από οκτώ χρόνια στους Βαυαρούς, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα αποχωρήσει και για αυτό τον λόγο σήμερα βρέθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, μιλώντας σε ειδική συνέντευξη Τύπου…

«Τα οκτώ χρόνια ήταν υπέροχα. Είχα μερικές σπουδαίες στιγμές εδώ. Ειδικά το 2013 με το τρεμπλ ήταν μοναδικό! Όμως, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα παρέμενα τόσα χρόνια στη Γερμανία όταν ήρθα στην χώρα για τη Σάλκε και ήμουν 18 χρονών. Ήταν δύσκολα για εμένα στην αρχή σε μια ξένη χώρα και με μια γλώσσα που δεν γνώριζα, όμως πλέον αισθάνομαι Γερμανός», είπε αρχικά ο Ραφίνια.

Ενώ, κλείνοντας την τοποθέτησή του με… δάκρυα στα μάτια, ο 33χρονος άσος πρόσθεσε: «Η μητέρα μου, μου είπε να σας ευχαριστήσω όλους δημόσια. Τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους του συλλόγου, όλους σας... Είμαστε κάθε μέρα μαζί και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλα, είμαστε οικογένεια. Η φιλία που έχουμε όλοι εδώ είναι το καλύτερο πράγμα. Σας ευχαριστώ για όλα. Ελπίζω να κλείσουμε τη σεζόν με δύο τίτλους!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον Ραφίνια περίμεναν οι περισσότεροι συμπαίκτες του, που βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα και φρόντισαν να τον αγκαλιάσουν και να τον αποθεώσουν, προτού βγουν για την σημερινή προπόνηση!

Δείτε εδώ το σχετικό video:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x