Champions League

Ραφίνια: «Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση»

Χαρούμενος με την απόδοσή του αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ίντερ εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα.

Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ραφίνια, μετά τη λήξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη κόντρα στους «νεραντζούρι», δήλωσε: «Είχα καιρό να παίξω, είμαι χαρούμενος που ήμουν στο αρχικό σχήμα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, το γκολ, το πώς αισθάνθηκα. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε, παίξαμε πολύ καλά».

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου στο Champions League, όπως και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο 25χρονος άσος αναφέρθηκε και στις δύο διοργανώσεις, αλλά και στις δυσκολίες που κρύβει η πρώτη: «Έχουμε ξεκινήσει δυνατά τη χρονιά στην Ευρώπη, έχουμε κίνητρο και θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Το Champions League όμως, είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς».

Τέλος ο Βραζιλιάνος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το κυριακάτικο «κλάσικο»: «Τέτοιες νίκες μας δίνουν παραπάνω αυτοπεποίθηση και όπως πάντα πάμε για τη νίκη».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x